Translate

8 Nisan 2013 Pazartesi

Zeytinyağlı imam bayıldı




Bu tarif Ardanın Mutfağından:)
Patlıcan canavarı olan ben, bu tarifi gördüğümde hemen kolları sıvadım ve giriştim.Burada püf noktası patlıcanları mutlaka çizmeden bütün olarak kızartın.Böylece içi yağ emmiyor.Harç olarak içine bol soğan sarımsağı zeytinyağda soteleyin, içine domatesleri ekleyin.Kokusu sizi delirtebilir dikkat edin:)Aman ha ekmekten uzak durun ki o an ellerinizle banmak isteyebilirsiniz:) ha bir ipucu daha kızerttığınız patlıcanların içine toz şeker serpin,
Ohhh Miss Afiyet olsun:)

2 yorum:

Zeki Çelik dedi ki...

Bence de yemekler Patlıcan yemekleri ve diğerleri olmak üzere ikiye ayrılır. Nefis gözüküyor eline sağlık.

Tatlı Hikayem dedi ki...

bencede:)teşekkür ederim